Nova IziPizi kolekcija stavlja u fokus boju i dizajn

| Fashion |

IziPizi

Stigla nam je jesen i obojila prirodu najljepšom paletom boja. Nova IZIPIZI Essentia kolekcija inspirirana je upravo prirodom i njenim bogatstvima. IZIPIZI je uvijek u potrazi za mladim i talentiranim ljudima čiji rad inspirira pa je tako ovaj put inspiraciju za suradnju pronašao u mladoj glumici i glazbenici, Tari Thaller koja je i sama studentica, a vjerujemo da će joj IZIPIZI screen i reading modeli naočala uvelike olakšati i čitanje brojnih scenarija koji joj se nude.

IziPizi

Nadahnuta elementima koji nas okružuju, IZIPIZI Essentia preispituje energizirajuće teksture naše prirode. Od zrnatih i teksturom bogatih okvira do mliječnih i voštanih efekata, boje u ovoj novoj kolekciji uranjaju nas u neočekivano. “Rosy red”, oduševljava snažnom i zaigranom ružičastom, čiji je završetak nadahnut nježnim dodirom latica ruže..

IziPizi

Otisci boje koje se stapaju s prozirnim materijalom, stvarajući učinak tekućine, poput ulja na vodi ogledaju se u modelu “Oily White”, model “Deep Blue” poput oceana je duboke plave boje koja djeluje umirujuće, za razliku od “Wild Bright” svijetlog i toplog crvenkasto-smeđeg okvira koji pršti karakterom i koji će istaknuti vašu divlju stranu.

IziPizi

Svijetla, prozirna zelena i voštana tekstura modela “Ever Green” podsjeća pak na raznovrsni svijet biljaka.. svatko među ponuđenim modelima može naći jedan za sebe, baš kao i što u prirodi svatko sebi nađe omiljen kutak, onaj kojem se uvijek vraća, bila to šuma, planina ili more..

IziPizi

Osim najljepših boja, jesen nam donosi i školske i radne obveze.. godišnje je to doba koje unatoč “povratku u stvarnost” nakon dugog toplog ljeta mnogi vole upravo zbog najljepših trenutaka provedenih uz dobru knjigu ili film, u toplini doma pod dekicom.

IziPizi

U IZIPIZI ponudi možemo pronaći naočale za čitanje, sunčane naočale, naočale za zaštitu od ekrana, kao i naočale za djecu i cijelu obitelj. IZIPIZI naočale svojim jedinstvenim dizajnom, visokom kvalitetom i širokim spektrom boja malo koga ostavljaju ravnodušnim.

IziPizi

Bilo da smo uz nažalost, neizbježni ekran odrađujući radne ili školske obveze ili uživamo u toplini doma uz dobru seriju, Izipizi svaki naš “čitalački” trenutak čini ljepšim i ugodnijim.

IziPizi
IziPizi
IziPizi
IziPizi