Nova inovativna Tradi Zori kolekcija predstavlja budućnost Havaianasa

| Fashion |

Havaianas, najpoznatiji brend japanki, donosi novu kolekciju Tradi Zori s kojom podiže već poznatu klasičnu siluetu na novu razinu.

Havaianas je 1962. godine kreirao svjetski najprodavaniji model japanki Tradicional koji je bio inspiriran japanskom sandalom Zori te se isticao zbog izrade od otpornog gumenog materijala koji se mogao prilagoditi toploj brazilskoj klimi i plažama.

A sada, gotovo 60 godina kasnije, Havaianas se vraća svojim korijenima s novim i inovativnim unisex modelom – Tradi Zori. Radi se o kombinaciji originalnog Tradicional modela i japanskih sandala Zori koja na zanimljiv način spaja potpuno različite kulture i kreira Havaianasice koje mogu zaživjeti i izvan plaža te doprijeti do urbanih i modno osviještenih pojedinaca. Tradi Zori kolekcija hvata pažnju zbog jedinstvenog kvadratnog oblika te udobne potplate koja je izrađena od tri sloja koji kombiniraju EVA materijal i gumu, dok trakice izrađene od kvalitetne tkanine osiguravaju cjelodnevnu udobnost i stabilnost.

“Tradi Zori” predstavlja budućnost Havaianasa. Preispitujemo ideju koja govori da su japanke namijenjene samo za plažu te pokrećemo promjenu percepcije. Iako odaje počast tradiciji i povijesti brenda, oblik novog modela drastično odstupa od klasičnih stilova Havaianasa i uvodi jedan drugačiji način kulturne ekspresije,” izjavila je Fernanda Romano, globalna direktorica marketing u Havaianasu.

Kreativni proces započeo je tijekom putovanja u Japan gdje sam primijetio nekoliko osoba koje nose Zori sandale u kombinaciji s tradicionalnim kimonom usred Tokija. Zbog same povijesti Havaianasa i poveznice s japanskom kulturom, odmah je došla inspiracija za rekreaciju Zori modela za Havaianas te ideja za donošenjem tog koncepta u druge velike i urbane gradove diljem svijeta,” nadodao je Leonardo Boin Fujisaka, menadžer za dizajn oblika i obuće u Havaianasu.

Tradi Zori model dostupan je u 7 različitih boja koje su inspirirane najpopularnijim kombinacijama boja tijekom Havaianasove povijesti, a svi modeli bit će dostupni na službenom web shopu. Favorita je teško odabrati, no jedno je sigurno – svaki model odlično će se uklopiti u originalne i kreativne modne kombinacije.