Nova hit suknja dolazi iz Zare

| Fashion |

Instagram / @collagevintage

Nove kolekcije pristigle su u trgovine, a društvene mreže već su izdvojile suknju iz Zare kao odjevni komad koji ovu sezonu morate imati.

U današnje vrijeme ne postoji bolja reklama za bilo koju tvrtku od one kada njihov odjevni predmet počnu nositi utjecajne djevojke na društvenim mrežama. Trenutak kada poznata blogerica objavi fotografiju, kreće prava borba za određeni odjevni komad, a sve najčešće rezultira sa znakom ''Not available'', odnosno u našem slobodnom prijevodu ''rasprodano''.

Kako su blogerice dobre za modne tvrtke, tako su dobre za nas u identificiranju najnovijih trendova. U moru ponude i raznolikih trendova, pregled Instagram profila najbolji je način za biti siguran da nećete pogriješiti pri kupovni nove odjeće.

Ovih dana došla je na red sasvim posebna suknja iz Zare. Riječ je o kariranoj mini suknji koja kombinira čak 3 zanimljiva uzorka. Osim odabira uzorka, ono što ju čini neodoljivom su i upečatljive faldice.

Mogućnost modnih kombinacija Zarine suknje je bezbroj. Možete ju nositi s oversized džemperom, ali isto tako i s uskom majicom dugih rukava. Kada malo zatopli, odnosno u proljeće, idealno će se uklopiti i uz laganiju bluzu, ali i t-shirt.

Cijena karirane mini suknje iz Zare je 299,99 kuna, a možete je kupiti u Zarinim trgovinama, kao i u online trgovini na službenoj web stranici Zare