Nova Desigual kampanja u kojoj je žena prikazana realnom

| Fashion |

Posljednja kampanja brenda Desigual izazvala je pozornost zbog izbora plus size modela Charli Howard, a ponajviše zbog nedostatka retuširanih i prepravljanih fotografija.

Ne čudimo se što je nova Desigual kampanja pokrenula bujicu rasprave u modnoj industriji. Odsutnost mršavih modela i savršeno retuširanih fotografija još uvijek je poprilično kontroverzna tema modne industrije. Žensko tijelo konstantno se prepravlja do ''savršenstva'' kakvog u stvarnom životu nema. Desigual kampanja je pravo osvježenje u kojoj je žena prikazana onakvom kakva onda u stvari i je. Savršena!

Do prije nekoliko godina mislilo smo da je nemoguće da će celulit ikada postati prisutan u modnoj kampanji, no pravila igre se mijenjanju i čini nam se da je Desigual napravio pun pogodak. Izbor kanadske plus size manekenke Charli Howard koja oduvijek ponosno pokazuje svoje obline i celulit, oduševio je ženski dio populacije koji barem na kratko može predahnuti. Desigual je posvetio kampanju realnoj i stvarnoj ženi ne prikrivajući celulit ni strije.