Nova bridal kampanja modne kuće LUKABU sa svjetski poznatim modelom Ana Laurom Kapetanović

| Fashion |

LUKABU Bridal
LUKABU Bridal

Svaki put kada modna kuća LUKABU predstavi novu kolekciju vjenčanica, oduševimo se njenim notama senzualnosti i glamura. Tako je i s najnovijom kolekcijom za proljeće/ljeto 2015./2016.

Prekrasne linije, otvorena leđa, ženstvene siluete, skupocjena čipka, seksi detalji, savršena i besprijekorna izrada su već poznati elementi ove modne kuće.

LUKABU Bridal
LUKABU Bridal

Dizajnerici Marini Jerant glavna inspiracija je bila sama lokacija snimanja, Slama-Land Art Festival. U stvaranju kolekcije posebno se usredotočila na istraživanje novih oblika konstrukcije modela, glamuroznost odnosno individualnost svakoga pojedinog modela. Nije htjela stvoriti trendovsku kolekciju, naprotiv, nit vodilja bila joj je individualnost. Puder i nude boje podloge vjenčanica pravo su osvježenje, a stvorena je za one mladenke koje žele dodatno istaknuti svoju osobnost na pomalo neklasičan, ali ipak profinjen način.

LUKABU Bridal
LUKABU Bridal

U ulozi modela, pred objektiv našeg uspješnog fotografa Tomislava Šilovinca, stala je svjetski poznat top model Ana Laura Kapetanović, frizuru potpisuje Ka-Studio dok je za make up odgovorna Ivana Šabanović.

Svaki model se izrađuje prema mjerama mladenke i u dogovoru s njom, stoga je moguće birati boju, tkaninu ali i dodatne detalje. Cijene predstavljenih modela kreću se od 5000 kn do 7000 kn.

LUKABU Bridal
LUKABU Bridal