Nova Aldukova kolekcija kreirana je za blagdanske provode i novogodišnje tulume

| Fashion |

Blagdani se bliže, a s njima i naveliko očekivani božićni domjenci, razne proslave, obiteljska okupljanja i čuveni doček Nove godine. Ono što žene najviše brine oko toga jest što obući, kako dobro izgledati na tim važnim večernjim događanjima. Da bi im olakšao razmišljanje, poznati modni dizajner Ivan Alduk pripremio je limitiranu kolekciju haljina upravo za ovakve prigode. Senzualni i ženstveni modeli, ali s dozom drskosti idealni su za blagdanske tulume i provode. Za tu Holiday kolekciju ovih dana snimljena je i kampanju koju potpisuje hvaljeni modni fotograf Šime Eškinja, a za zaštitno lice odabrana je mlada Alma Cerić.

Radi se o nastavku aktualne kolekcije Game changer za sezonu jesen/zima 2013.-2014. Kreativna poveznica vidi se u inspiraciji, silueti te stilu haljina koje su ženstvene i seksi, ali opet bazirane na udobnosti i nekom casual, sportskom looku. Materijali korišteni u ovoj kolekciji su til, lame, mreža, pamuk i čipka u i to crnoj, srebrnoj, petrolej, plavoj, rozoj i crvenoj boji. Modeli su naglašeni ručnim vezom i nekim bondage detaljima. Sami modeli su senzualni i ženstveni, ali s dozom drskosti i provokacije. Većina modela u ovoj kolekciji je unikatna te se izrađuju po mjeri klijenata.  

"Holiday kolekcija nudi ALDUK modne prijedloge za novogodišnji izgled koji treba biti poseban, ali opet i funkcionalan te nosiv u raznim situacijama. Sastoji se od kratkih i dugih večernjih haljina koje kao poveznicu imaju bondage detalje, ručni vez, čipku i ženstvenu siluetu. Osobni favorit mi je haljina s metalnim nitima i volanom na dnu, A kroja, koja je jako efektna, udobna i laska svim ženama", izjavio je Ivan Alduk o kolekciji.