Nose se puloveri na prugice, a mi vam donosimo najljepše

| Fashion |

Zara

Nažalost mnogih, dolazi i već nam je došlo hladnije vrijeme koje iziskuje nošenje toplije odeće. No u svakoj ne tako dobroj vijesti, uvijek treba tražiti onu dobru nit pa u ovoj dobro što je zahlađenje vrijeme idealno za nošenje toplih i ugodnih pulovera. Pulover svih dizajna, boja i uzoraka nam je svakako komad koji nam je favorit no ove jeseni odnosno zime vrlo popularni će biti oni na prugice. Prugice su vječni i vrlo klasičan uzorak koji vjerojatno nikada neće izaći iz mode no ove sezone su one definitivni must have.Mnogi high street dućani su ih uvrstili u svoju ponudu, a dobra stvar je što nas podsjećaju na more i ljeto jer su popularan ljetni uzorak, a i što ćete ako kupite tanju ili konačnu verziju svoj moći nositi tijekm cijele godine jer je idealan i za hladna burovite ljetne večeri. 

Mango

Odlično je što se lako kombiniraju pa idu i uz hlače i uz suknje, najbolje u nekoj crno - bijeloj kombinaciji, ali odlično idu i uz jeans. 

Pull&Bear

Najviše se naravno nose puloveri na crno bijele ili pak tamnoplavo- bijele prugice, a mi vam donosimo, po nama najljepše komade.

Reserved
Mango
Pull&Bear
Mango
Zara