Nina Badrić u novoj kampanji Freywille nakita

| Fashion |

Nova kampanja bečke marke nakita Freywille za kolekcije „Floral Symphony“ i „Magic Sphinx“ snimljena je u Zagrebu s Ninom Badrić u glavnoj ulozi i time je ujedno proslavljen i nastavak uspješne suradnje između naše glazbene dive i ove luksuzne marke nakita.  

Prilikom prvog predstavljanja svog raskošnog nakita hrvatskom tržištu u rujnu prošle godine, Freywille je angažirao za ambasadoricu pjevačicu Ninu Badrić. Ono što je bilo zamišljeno kao regionalna suradnja, ubrzo je poprimilo svjetske razmjere, Ninina fotografija s kolekcijom „Spirit of Africa“ oduševila je cijeli svijet.

Suradnja s Ninom Badrić prilikom dolaska na hrvatsko tržište i otvaranja butika u Zagrebu, pokazala se  odličnom odlukom. Nina  je iznimno talentirana glazbenica, a nas je osvojila  profesionalnošću, prelijepim licem i zaraznom vedrinom. U kampanjama  nas uvijek iznenadi  izvanrednom  sposobnošću transformacije – od nježne razigrane djevojčice do prave femme fatale. Nina Badrić  je  suvremena samosvjesna žena, istančanog ukusa i razvijene osobnosti, upravo onakva kakva bira Freywille nakit“ – poručuju iz  sjedišta ove kompanije u Beču.

Nina Badrić za Freywille

Iznimna je čast biti ambasadorom ove marke nakita koji više od 60 godina njeguje tradiciju stvaranja  umjetnički oslikanog nakita. Oduševljena sam umijećem Freywille umjetnika  koji  na jedinstven način u svakom ručno oslikanom detalju uspijevaju utjeloviti najljepše ljudske emocije i oživiti ta mala umjetnička djela u trajne uspomene koje nas podsjećaju na posebne trenutke našeg života. Ovaj nakit uistinu je stvoren za prave romantičare, modne znalce i sve divne žene koje se ne boje pokazati svoju unutarnju snagu, gracioznost i ženstvenost” - izjavila je Nina Badrić

Nova  kampanja snimljena  je pod kreativnim vodstvom stilista Petra Trbovića, dok sve fotografije potpisuje izvrsna Mare Milin, šminku Saša Joković, a frizuru Mile Santini. Kako je bilo na snimanju, pogledajte u našem videu.

Freywille snimanje kampanje