Neodoljive Macela torbe pravi su primjer trendi modnog šarma

| Fashion |

Macela je novi brand na tržištu koji osvaja jedinstvenim dizajnom i vrhunskom kvalitetom neodoljivih torbica koje ćete odmah htjeti prošetati gradom. Potpisuje ga Barbara Žerić Mačela, mlada poduzetnica, koja prepoznaje potrebe žena i muškaraca za kvalitetnim i bezvremenskim modelima koji ne podliježu prolaznim trendovima, a uklapaju se u klasičan, sportski, elegantan i urbani stil.

Dizajnerica posebnu pažnju pridaje kvaliteti i jedinstvenim uzorcima, te za izradu koristi materijale kože koje su zastupljene u svijetu visoke mode. Sve Maceline torbe se izrađuju ručno.

Macela se javnosti predstavila s kolekcijom jesen-zima 2016 koja je ostavila snažan dojam i vrlo brzo stekla ljubitelje ovog brenda. Dizajnerica smatra da je Macela savršen dodatak suvremenoj ženi sa stavom, prkosnoj i upornoj, ali pomalo samozatajnoj, koja je svjesna svojih kvaliteta i mogućnosti.

Zimsku kolekciju upotpunili su Barbaritosi, unikatni privjesci za torbe od pravog krzna, koji ovoj elegantnoj zimskoj priči daju zaigrani trendovski šarm. „Ideja je nastala spontano, a realizirala sam je u suradnji s Krznarijom Vesna. Osim Barbaritosa, trenutno pripremam luksuznu limitiranu seriju By Macela koja će biti predstavljena početkom prosinca“, rekla nam je Barbara.

Torbe su trenutno dostupne u Imme storeu u Importane galeriji u Zagrebu, a modeli se mogu vidjeti na facebook i instagram stranici, a uskoro i na webu.