Neodoljive Högl tenisice koje morate imati

| Fashion |

Tenisica nikada dovoljno, osobito nakon što su se izborile za svoje mjesto u svim modnim kombinacijama, a proboju tenisica nisu se othrvali čak ni strogi poslovni, ni elegantni, ženstveni i romantični pa čak niti oni glamurozni, svečani lookovi.

Još jedan par tenisica? Naravno!

Högl je napunio police svoje zagrebačke trgovine u Ilici 12 kao i one u Westgate Shopping Cityju gomilom atraktivnih tenisica kreiranih tako da zadovolje sve ukuse i stilove odijevanja.

U novoj kolekciji možete pronaći bijele tenisice koje svakako spadaju među najpoželjnije ove sezona, za ziherašice su dostupni modeli u crnoj boji, a posebnu pozornost privlače pastelne nijanse ružičaste i zelene boje dok su za one hrabrije odličan izbor tenisice s uzorkom zmije ili zebre.

Modeli su doista raznoliki, od minimalističkog dizajna koji osvaja svojom elegantnom jednostavnošću preko spoja više materijala, metalik efekta i ukrasnih detalja sve do raskošnih, predimenzioniranih modela koje obožavaju trendseterice.

Koji god model Högl tenisica odaberete, jedna stvar je sigurna: udobnost i kvaliteta su nezaobilazne karakteristike ovog glasovitog austrijskog brenda.

Zato, požurite u svoju najbližu Högl trgovinu i priuštite si par novih tenisica!