Neobična umjetnička modna priča

| Fashion |

Artist At Home“ priča je o kreativnom procesu umjetnika ispričana jezikom tekstila. Tkanine korištene u kolekciji ekološki osviještene modne dizajnerice Olye Glagoleve (GO brend) i moskovske umjetnice Lise Smirnove, su kašmir, organska indijska konoplja i pamuk, traperice iz 80-ih, karirane deke s buvljaka u Walesu te vintage ručnici podrijetlom iz poznatog londonskog Portobello Roada.

“Artist At Home”, Lisa Smirnova

Kolekcija priča priču o slikarici koja je svoj studio uselila u dom dizajnerice te su zajedničkim snagama kreirale ovu kolekciju. Priča o ovom kreativnom procesu potpuno će vas osvojiti te vas prevesti u paralelnu stvarnost podvojene ličnosti – umjetnice i dizajnerice. Svaki je odjevni predmet napravljen samo jednom, svaki je ukrašen ručno izrađenim detaljem koji izdaleka izgleda kao da je riječ o poprskanoj boji, svako je to uvezivanje detalja trajalo i po 100 sati ne bi li izgledao savršeno, a za savršenstvo se potrudilasama  umjetnica Lisa.

U skladu s GO tradicijom, svaki komad je upakiran u odvojenoj kutiji izrađenoj od recikliranog drveta s detaljnim informacijama o proizvodu te s malom knjigom koja vas uvodi u cijelu priču o stvaranju odjevnog predmeta. Cijelu kolekciju pogledajte u našoj galeriji. 

“Artist At Home”, Lisa Smirnova