Ne zakasnite na Sample Sale hrvatskih i stranih modnih dizajnera u Dubrovniku!

| Fashion |

Posljednji vikend u srpnju, točnije od 26. do 27. srpnja, dubrovačke ljubiteljice mode imati će jedistvenu priliku kupiti dizajnerske artikle hrvatskih dizajnera kao što su Hippy Garden, Kralj i Krajina i Kate Almighty te stranih modnih dizajnera: Vjere Viličnik iz Londona, The Wandering Collectivea iz Barcelone te Bite Pourtavosi iz New Yorka po sniženim cijenama do 80% u samom centru grada u prostoru prekrasne art galerije Sebastian

Nakon uspješnog Sample Sale eventa u Barceloni u lipnju ove godine i premijernih revija svojih dizjajnera The Wandering Collectivea, Kralj i Krajine te Maison Marquisea na Fashion Weeku Zagreb u svibnju tim američkog online shopa Trendcy.com odlučio se vratiti u Hrvatsku te organizirati Sample Sale i Pop-Up Shop u prekrasnoj art galeriji Sebastian u Dubrovniku. Na Sample Sale eventu nadolazeći vikend moći će se kupiti uzorci iz prošle i tekuće modne sezone jesen/zima 2013 te proljeće/ljeto 2014. po izuzetno pristupačnim cijenama sniženim čak do osamdeset posto! Tako će se na primjer Hippy Garden platnene torbe za plažu moći kupiti za od 130 do 240 kuna, The Wandering Collective cipele biti će snižene sa 2600 na 1100 kuna a Kate Almighty pamučne ljetne haljine sa 750 na 350 kuna. Vikend iza od 26 - 27. srpnja održati će se Pop-Up Shop gdje će se moći kupiti artikli nadolazećih kolekcija dizajnera za sezonu jesen/zima 2014. po pristupačnim cijenama. 

The Wandering Collective je grupa koju čine tri dizajnera David Wyatt koji dizajnira odjeću, Valentina Brugnatelli dizajnira nakit i Gianluca Soldi koji dizajnira cipele. Svo troje izuzetno iskusnih dizajnera radili su zajedno u modnim kućama poput Kenza, Armanija i Dolce Gabanne a potom su lansirali vlastiti modni brend u kojem skupa pod imenom The Wandering Collective dizajniraju potpuni look za modernu ženu a svoje artikle nastavljaju proizvoditi u istim tvornicama u Italiji u kojima proizvode veliki svjetski modni brendovi.

Hippy Garden etablirani je hrvatski modni brend sa dokazanom kvalitetom koji se uspješno probija i na strano modno tržište. Iz sezone u sezonu Hippy Garden oduševljava svojim raskošnim haljinama te nosivim komadima izuzetne kvalitete za zaposlenu ženu dvadeset i prvog stoljeća. 

Vjera Viličnik
Vjera Viličnik

Vjera Viličnik uspješna je mlada modna dizajnerica hrvatskog podrijetla sa Londonskom adresom čiju ste kolekciju za sezonu jesen/zima 2013. mogli vidjeti na Fashion Weeku Zagreb u studenom prošle godine a sada je po sniženim cijenama možete kupiti nadolazeći vikend u Dubrovniku. 

Kate Almighty odjeća omogućuje ženi da bude prigodno odjevena u svakoj prilici, bilo da je riječ o poslu, satu plesa, yoge, salse, ili izlasku. Brend Kate Almighty nastao je kao odgovor na ubrzan i dinamičan način življenja koji nerijetko podrazumijeva promjenu nekoliko odjevnih kombinacija tijekom dana. Odjeća brenda Kate Almighty lako se kombinira s drugim brendovima što omogućuje zadržavanje vlastitog ‘ja’ u svakom stylingu. 

Kralj&Krajina kampanja jesen/zima 2014/15
Kralj&Krajina kampanja jesen/zima 2014/15

Kralj i Krajina svoju su debitantsku kolekciju prikazale na Fashion Weeku Zagreb u studenom 2013. kao pobjednice Dreft Next Generation natječaja za mlade dizajnere. Svoju prvu samostalnu reviju pod pokroviteljstvom Trendcy-a Ana-Marija i Mirijam pokazale su u svibnju ove godine te još jednom snažnom revijom osvojile srca hrvatskih ljubiteljica mode i modnih medija, a njihove kreacije odnedavno možete kupiti i online na trendcy.com.

Bita Pourtavosi dizajnerica je nakita iz New Yorka koja inspiraciju za svoj nakit nalazi u motivima sa Bliskog Istoka. Bita ručno izrađuje sav svoj nakit od kvalitetnih materijala, njezine klijentice raznih dobnih skupina hrabrim uočljivim komadima nakita svojim odjevnim kombinacijama dodaju dašak osobnosti. 

Eventu se možete pridružiti putem Facebooka, a kolekcije svih navedenih dizajnera mogu se kupiti i na www.trendcy.com