Naušnice nosive na nekoliko načina

| Fashion |

Spoj minimalizma i pomaknute elegancije s edgy elementima te kontrast srebra i mjedi glavne su karakteristike Flux SS17 kolekcije Kragrlica naušnica. Najzanimljiviji dio priče jest taj što se radi o „pametnom“ nakitu, što znaci da su naušnice nosive na više načina i da je njihove elemente moguće kombinirati i spajati prema želji te ih tako prilagođavati odjevnim kombinacijama. Jedan od modela poseban je po tome što je nosiv na čak 25 različitih načina

Kragrlica naušnice

U ulozi modela ovaj put je zablistala Melanie Malike Acorlor koja je mnoga srca osvojila nastupom u hrvatskom The Voiceu. Melanie i njen bend Malike ovih dana snimaju svoj prvijenac pa ćemo uskoro moći uživati u zanimljivim zvucima, najavljuje.

Kraglica naušnice

U stajling su čaroliju unijele naša poznata stilistica i blogerica Barbara Repe, koristeći bezvremenske komade Blackpearl by Sara Lončarić. Fotografiju potpisuje talentirana Tjaša Kalkan kojoj je ovo bio prvi izlet u modne vode, a čija je izložba fotografija pod nazivom Dijalozi trenutno postavljena u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

–  Kolekcija je nastala tijekom zimskih mjeseci kao dio  završnog ispita i odražava estetiku mog osobnog ukusa. Trebala je ostati u privatnoj zbirci, ali sam je na nagovor kolega i prijatelja, a ponajviše zbog činjenice kako uopće ne nosim nakit, odlučila podijeliti s javnošću – izjavila je Ana Kuliš, dizajnerica branda.