Naručite na vrijeme: Ovo su najbolje haljine iz webshopova za doček Nove godine

| Fashion |

Naručite na vrijeme: Ovo su najbolje haljine iz webshopova za doček Nove godine

Vjerojatno je jedna od najbitnijih stvari vezanih za doček Nove godine nošenje prave haljine za događaj. Ona mora biti upečatljiva, glamurozna i istovremeno udobna, ali i da se u njoj osjećate kao milijun dolara. Takve haljine je moguće kupiti u dućanima high street brendova u Hrvatskoj, ali onda postoji velika vjerojatnost da će na tulumu biti još jedna cura u istoj haljini - a takav blam izbjegavamo pošto potom.

Najboljim rješenjem uvijek smatramo kupnju u jednom od online shopova u granicama Europske Unije. Posebice sada je bitno naručivati samo iz zemalja EU kako bi vam haljina stigla na vrijeme u Hrvatsku, a da biste bili još sigurniji možete platiti i nešto više pa vam haljina stigne na kućni prag u roku od 10 dana.

Ostale pogodnosti su sljedeće: Izbor haljina je često i triput veći nego u bilo kojem dućanu kod nas, izabrana haljina će 99% biti jedina takva u prostoriji i za kraj ćete vjerojatno i jeftinije proći čak i uz poštarinu jer nerijetko su webshopovi u vrijeme blagdana puni blagdanskih popusta. Jednu takvu "Novogodišnju" rasprodaju sada ima i ASOS, koji haljine mladih britanskih dizajnera prodaje za čak 70% manje, što je odlično jer prosječan komad inače košta oko 250 funti i više.

U galeriji pogledajte kakve haljine predlažemo za ovu Novu godinu, i uhvatite ih prije nego li se prodaju!

Naručite na vrijeme: Ovo su najbolje haljine iz webshopova za doček Nove godine
Webshop ASOS - ASOS Red Carpet - 121.43 eura