Nakit kao hommage 90-ima: nova kolekcija popularnog domaćeg brenda

| Fashion |

Trendovi u nakitu svake su sezone dalje od minimalizma i bliže definiciji 'više je više'. Trend koji je zavladao modnim pistama kako za jesen/zimu 2020, tako i za proljeće/ljeto 2021 je apsolutno slojevito stiliziranje debljih i tanjih ogrlica na vratu, od tri komada na više i čini se, nikad nije previše. Inspirirani Chanelom 90-ih, domaći brand nakita Karat Jewelry donosi novu kolekciju, u kojoj nakit diše onaj naš sjaj, naše svijetlo iznutra.

Karat Jewelry

Kult žene koju ovaj brand voli njegovati, a hranimo ju u sebi, jest sretna žena koja nije u strahu pokazati svoju snagu i energiju. U tom smislu ne skrivamo se više u minimalizmu. Živimo eru koja je slavila žene u svom prirodnom prelijepom obliku i radimo svojevrsni hommage 90-tima.

Karat Jewelry

Nova zimska kolekcija Modern Femme Fatale: Winter Edit je svojevrsni nastavak ljetne kolekcije. Zimski redizajn nudi dva modela ogrlica blago redizajnirane u odnosu na ljetni model, robusnije, krupnije, više 'chunky'. Zimski trend nošenja ogrlica i narukvica jest preko košulje (preko kragne), preko veste, preko dolčevite... Modni sladokusci mogu spojiti ogrlicu s narukvicom i nositi ju preko rukava kaputa. Kolekcija nam donosi i novi model duple ogrlice zvane 'Snake like' ogrlica, jer joj se površina toliko sjaji i ljeska da asocira na zmiju. Osim ogrlica, kolekcija nudi novi model naušnica, narukvica i predivno prstenje.  

Karat Jewelry

U Karat Jewelry-ju uvijek naglašavaju kako žena sama sebi treba pokloniti nakit kao znak poštovanja i ljubavi prema sebi i svojim postignućima. Moment u kojem odlučimo nagraditi sami sebe njeguje dobru energiju i visoku vibraciju, a kao takvi još smo bolji prema drugima.

Karat Jewelry

Zato, inspiraciju za poklon sebi, ali i ili drugima, potražite na Karat Jewelry Instargam profilu ili webshopu.

Karat Jewelry