Najtraženije sandale s punom petom iz Zare

| Fashion |

Instgaram / @coconstans

Zara je ponovo uspjela! Još jedne cipele ovog brenda našle su se na listi najpoželjnijih, a žene diljem svijeta žele ih spremiti u svoj ormar.

Riječ je o Zarinim sandalama na punu petu od jute, koje na prvi pogled djeluju jednostavno (i jesu), ali u skladu s ljetnim trendovima postale su jedne od najtraženijih sandala sezone.

Nije prvi put da su cjenovno prihvatljive cipele rasprodane te da ih svi modni znalci, od blogera do modnih urednika, već ponosno nose. Naravno, nepotrebno je za napomenuti da su već rasprodane na službenoj web stranici te da je jedino što vam preostaje prijaviti se na listu čekanja kako bi se dokopali ovih hit ljetnih sandala ili ako ste prava sretnica pronaći čete neku od preostalih veličina u Zarinoj trgovini.

Zara 349,90kn

Ovu sandalu obilježava puna visoka peta od jute te špagice s bijelo plavim prugicama koje se vežu oko stopala i gležnja. Suptilne i jednostavne, a opet apsolutno trendy zahvaljujući prugicama, juti i špagicama. Zarine sandale objedinile su gotovo sve trendove ove sezone.

Instagram / @belenfortes

Cijena Zarinih špagerica na punu petu od jute je 349,90kn. Groznica za Zarinim sandalama pokrenula je dodatnu lavinu kada su prepravile Instagram profile utjecajnih blogera koji ih već nose. 

Instagram / @coconstans / @teresa_sanz