Najpoznatiji Calvin Klein modeli: od Kate do Kendall

| Fashion |

Jesu li ovo zaista najveći CK modeli?
Jesu li ovo zaista najveći CK modeli?

 Iako je Calvin Klein poznat po stvaranju kontroverza kad se radi o njegovim reklamama, moramo priznati da je upravo ovaj američki modni brend svojim kampanjama pomogao lansirati u orbitu karijere nekih od najvećih supermodela u povijesti.

Od poznate "ništa ne stoji između mene i mojih Calvinica" reklame Brooke Shields pa sve do kampanje za parfem "Obsession" s Kate Moss i naravno, najnovije reklame donjeg rublja s Kendall Jenner - osvrnuli smo se unazad i odabrali 6 najpoznatijih i najupečatljivijih lica Calvina Kleina. 

1. CHRISTY TURLINGTON (46)

Calvin Kleinov model još od 90-ih godina, Christy Turlington pojavljivala se u nekoliko reklama za donje rublje kao i u kampanji za poznati parfem ‘Eternity’. Posljednji se put pojavila u kampanji za donje rublje Calvina Kleina 2013. godine te u reklami za 25. obljetnicu parfema "Eternity" zajedno sa suprugom Edom Burnsom. 

CHRISTY TURLINGTON
CHRISTY TURLINGTON

2. NATALIA VODIANOVA (33)

Ruski model Natalia Vodianova bila je zaštitno lice za Calvin Klein čak osam uzastopnih godina tijekom prošlog desetljeća. Uz to što je bila lice kampanja za CK donje rublje i liniju traperica, Natalia je također imala i ugovor kao ambasadorica poznatog Calvin Klein parfema "Euphoria" davne 2005. godine.

NATALIA VODIANOVA
NATALIA VODIANOVA

3. KATE MOSS (41)

Kate Moss zacementirala je svoje mjesto na vrhu najpoznatijih supermodela svijeta upravo svojim kampanjama za Calvin Klein tijekom 90-ih godina. Kate je bila zaštitno lice reklama za liniju CK, Underwear, cK i Jeans liniju. Pozirajući kraj Marka Wahlberga i Jamie Dornana, Kate je definitivno jedna od najpoznatijih Calvin Kleinovih modela ikad!

KATE MOSS
KATE MOSS

4. KENDALL JENNER (20)

Kendall Jenner došla je od reality zvijezde do jednog od najvećih supermodela današnjice u manje od dvije godine i to velikom većinom može zahvaliti svojim kampanjama za Calvin Klein. 2015. godina bila je prekretnica za Kendall jer se pojavila u čak dvije CK kampanje. Jedna je bila za njihovu liniju donjeg rublja, a druga za Calvin Klein Jeans. I ne bi nas začudilo ako bi se pojavila u još nekoliko njih u budućnosti. 

KENDALL JENNER
KENDALL JENNER

5. BROOKE SHIELDS (50)

1980. godine Brooke Shields bila je model za reklamnu kampanju Calvin Klein Jeansa. S poznatom rečenicom: “Želite znati što se nalazi između mene i mojih Calvinica? Ništa.", ušla je u povijest i postala jedna od najzapamćenijih modnih kampanja svih vremena.

BROOKE SHIELDS
BROOKE SHIELDS

6. LARA STONE (31)

Lara Stone prvi se put pojavila u kampanji za Calvin Klein 2008. godine, ali tek je dvije godine kasnije potpisala unosni ugovor s modnim brendom. Od 2010. do 2015. Lara se našla u kampanjama za Calvin Klein Jeans, Underwear i Calvin Klein Collection liniju. Nedavno se pojavila i u kampanji za liniju traperica pokraj Justina Biebera!

LARA STONE
LARA STONE