Najpoželjnija ulaznica LFW-a bila je za reviju Naomi Campbell Fashion for Reliefa

| Fashion |

Svakog modnog mjeseca postoji jedan događaj koji zaokuplja više pažnje od ostalih. 

Najpoželjnija i najneuhvatljivija ulaznica na LFW-u pripala je modnoj reviji Naomi Campbell Fashion for Reliefa. Revija koja je održana u subotu 14. rujna u muzeju u Bloomsburyju, usred Londonskog tjedna mode, dobrotvorna je organizacija koju je Naomi Campbell osnovala 2005. godine.

Naomi je na pokretanje organizacije nadahnuo mentor i prijatelj Nelson Mandela koji joj je rekao da svoj glas treba koristiti zauvijek. Ovom dobrotvornom organizacijom objedinila modnu industriju radi podrške humanitarnim stvarima, posvećenim poboljšanju života onih koji žive u nevolji. To se odnosi na borbu protiv ebole, pomoć onima koji su pogođeni uraganom Katrina i pomoć žrtvama potresa na Haitiju.

Instagram/@naomi

U novije vrijeme Fashion For Relief surađuje sa Save the Children za prikupljanju novca potrebnih za hranu, sklonište i liječenje djeci širom svijeta, uključujući i one koji su pogođeni sukobom u Siriji.

Svatko može dati donaciju putem svoje web stranice, ali Fashion For Relief održava redovne modne revije koje privlače najveća imena u industriji. Campbell u potpunosti koristi svoja poznanstva sa zvijezdama kako bi se poznate manekenke i glumice prošetale pistom ili prisustvovale kao gosti. Osim revije održava se i gala aukcija i zabava na kojoj se prikuplja više novca.

Instagram/@naomi

Revije  su se ranije održavale u Cannesu, New Yorku, Mumbaiju i Moskvi, a na njima su se pojavile brojne poznate ličnosti.

Beyoncé je jedna od najpoznatijih koja je prošetala u showu. Uz nju pojavili su se brojni modeli poput Belle Hadid, Kendall Jenner, Winnie Harlow i Natalie Vodianova, a ulogu modela preuzeli su i vojvotkinja od Yorka, Cilla Blacka i Ronana Keatinga. Zvijezde poput Justina Biebera, Gwen Stefani i Ume Thurman su svi bili primijećeni gledajući iz prvog reda.

Instagram/@fashion4relief