Najoriginalnije male torbe ove sezone

| Fashion |

Pri kupnji nove torbe većina nas ima vrlo jasnu podjelu ukusa i potreba: torbe koje nosimo na posao, tobe za kupovinu, za šetnju psa, pa isto tako i one veće torbe za dan te manje za večer. Ali što ako vam kažemo da više nije potrebno raditi ovu podjelu?

Mini torbe postale su hit modni dodatak za svako doba dana te često znaju zavarati svojom veličinom. Na prvi pogled male torbe često su odbačene uz tipične komentare da u njih ništa ne stane, međutim veličina često zna zavarati. Mnoge male torbe obiluju prostorom ako sve svoje dnevne potrepštine pravilno u njih smjestite. Često znaju biti pregrađene u više odjeljaka, a vaše stvari bit će organiziranije nego u velikoj torbi. Isina je i da većina žena sa sobom nosi pregršt nepotrebnih stvari za koje niti ne znaju da im se nalaze u torbi.

Stradivarius 149,90 kn

Manje i mini torbe, idealne su za reorganizaciju i pametniju raspodjelu stvari koje su nam uistinu potrebne.

Umjesto velikog novčanika u kojem se skrivaju stari računi i nepotrebne kartice trgovina u koje ulazite jednom godišnje, nabavite si manji novčanik u kojem ćete imati pregled osnovnih kartica i novčanica. Umjesto cijele make-up torbice, izdvojite osnovu poput ruža za usne i pudera za matiranje koji i jesu najčešće upotrebljavani proizvodi van kuće. Nije vam potrebna glomazna bočica parfema, već pretresite parfem manju tester bočicu.

Instagram / @pcademartori

S pametnom organizacijom, prijelaz na mini torbe je i više nego jednostavan, a i vaša ruka ili rame bit će vam zahvali što više ne moraju svakodnevno nositi nepotrebne kilograme.