Najmekše tenisice za zimu

| Fashion |

Kao plišana igračka, samo bolje. Ovo je najbolji opis novih Vans tenisica za koje se nitko ne bi požalio ako ih pronađe ispod božićnog bora.

Stigli smo u mjesec u kojem se vraćamo u djetinjstvo. Hladniji dani prisiljavaju nas ostati u toplim domovima uz šalicu kaka ili vruće čokolade dok mozgamo što kupiti za nadolazeći Božić. Vans je ove godine priskočio u pomoć i lansirao plišane tenisice. Baš poput plišanog i mekog mede, samo puno korisnije za svu odraslu djecu. Tenisice su vrlo ugodne na dodir, a postoje dva modela, visoki Sherpa SK8-Hi i niski klasik Old Skool.

Oba modela su izrazito ugodna za nošenje, a krzno (umjetno) omogućit će dodatnu toplinu vašim stopalima za razliku od običnog platna. Modeli dolaze u dvije boje, svjetlo sivoj i mliječno bijeloj. Ove tenisice su pogodne za suhe i hladne zimske dane, a svi zimogrozni ovu već toplu tenisicu mogu dodatno zagrijati s vunenom čarapom. Tenisice su dostupne u probranim trgovinama, kao i na službenoj Vans web stranici po cijeni od 65 do 70$.