Najljepši teddy kaputi iz trenutne ponude

| Fashion |

Najljepši teddy kaputi ove godine

Zima nam možda kalendarski nije još stigla no minusi su nas već posjetili. Niske temperature odavno su tu, a feeling zime odavno se osjeti u zraku.
Zimu nije moguće preživjeti bez tople jakne koja nas grije u ove hladne dane. Pojedini vole nositi klasične kapute dok drugi vole nositi trendi jakne poput onih debelih pernatih koji su trenutno jako in. No nema tko ne voli nositi teddy kaput.

Najljepši teddy kaputi ove godine


Teddy kaput odličan je spoj klasičnog kaputa i trendi komada. On je uvijek in, a njegova velika prednost je toplina koju nam pruža. Teddy kaput je vrlo nosiv, a može se nositi i na casual, ali i na nešto svečanije varijante.
Teddy kaputi nose se u različitim bojama od onih klasičnih poput bijele boje, camel boje, sive ili crne, ali vrlo su popularni i crveni ili rozi te kraljevsko plavi.

Najljepši teddy kaputi ove godine


Definitivni kralj među teddy kaputima je onaj brenda MaxMare. Njegova cijena je nešto viša (1929, 00 eura), a mi smo za vas bacili u potragu za najljepšim teddy kaputima iz high street ponude. Najljepše teddy kapute možete pronaći u našoj galeriji.