Najljepše vjenčanice za sudbonosni dan

| Fashion |

Instagram / @bertabridal

Bez obzira jesu li vam svadbena zvona već odzvonila ili ste još uvijek sami i sretni te samo zamišljate taj poseban dan u životu.

Donosimo vam najljepše vjenčanice na Instagramu. Sve više dizajnera i modnih kuća nude svoje vjenčanice putem Interneta, a kreacije objavljuju na Instagramu. Za vam izdvajamo čarobne vjenčanice u kojima bi se svaka djevojka rado udala.

Sarah Seven
Ova Amerikanka nudi svoje vjenčanice u buticima u Chicagu, San Franciscu, New Yorku i Los Angelesu, međutim svoje ''Coachella meets princess'' kreacija nudi i širom svijeta putem službene web stranice sarahseven.com.

Instagram / @sarahseven

Berta Bridal
Prema američkom Vogueu, izraelska dizajnerica Berta Balilti smatra se jednom od najboljih brendova za vjenčanu haljinu u SAD-u.

Instagram / @bertabridal

Kenneth Winston
Perlice i Swarovski kristali koji su ručno ušiveni, a neki od modela vjenčanica imaju i preko 20 različitih vrsta vezova i ukrasa. Vjenčanice američke braće, Kenneth i Winstona Yeha, koji su u ovom obiteljskom poslu već preko 30 godina, smatraju se pravim umjetničkim djelima.

Instagram / @kennethwinston

Milla Nova
Ova ukrajinska dizajnerica naglasak stavlja na haljine do poda, obično sa suknjom u A-liniji, sirena ili princeza kroju. Prošle godine imala je samo jednu trgovinu u Kanadi, a u međuvremenu Milla se je proširila i sada nudi svoje haljine u buticima diljem svijeta.

Instagram / @millanova_official

Mark Bumgarner
Ako vam se sviđa ekstravagancija i pompoznost, onda su vjenčanice koje kreira Mark savršene za vas. Bivši vozač utrka, kojemu je tek 26 godina, odlučio se je prebaciti na kreiranje haljina da vjenčanja. Otvorio je svoj studio na Filipinima, a također radi odjeću i za goste vjenčanja.

Instagram / @markbumgarner

Grace Loves Lace
Brend za sve boho djevojke. Australski brend Grace Loves Lace dizajnira šarmantne, ručno rađene vjenčanice od najfinije francuske čipke, koje odišu bezvremenskom elegancijom, a opet imaju nešto neukrotivo u sebi. Ovaj brend je već postao jedna od najpopularnijih na Pinterestu. 

Instagram / @grace_loves_lace