Torbe koje su kao stvorene za plažu

| Fashion |

YSL

Još nas samo koji mjesec dijeli od ljetnih dana koje ćemo provesti na moru, sunčati se na plaži i uživati u svim ljetnim radostima. Zaista se nadamo kako će se situacija s koronavirusom smiriti te kako ćemo moći bezbrižno uživati. Žene su poznate po tome kako u svojim torbicama kriju pravo malo carstvo te kako su njihove torbice zaista rupa bez dna jer su prepune svakakvih potrebnih ili manje potrebnih stvarčica.
Što se tiče torbe za plažu ona treba biti i veća nego obično jer na plažu nosimo puno više stvari nego obično. Tako se u torbi za plažu može pronaći svašta, od standardnih potrepština poput novčanika, ključeva mobitela, pa sve do kreme za sunčanje, apress sun losiona, kupaćeg kostima, ručnika, japanki, knjige...
Upravo iz tog razloga torba za plažu mora biti velika kako bi u nju stale sve potrepštine, ali isto tako mora biti i lijepa. Poželjno bi bilo da boja odnosno dizajn torbe bude takav da paše uz razne modne kombinacije.
Na plažu možete nositi neke od ovih trendi torba: slamnati ceker, tote torbu, shoper bag ili pak torbu nalik na platnenu vrećicu. U našoj galeriji izdvojili smo najljepše torbe prikladne za plažu.