Najljepše kaubojke iz trenutne ponude

| Fashion |

Kaubojke

Kaubojke su već desetljećima konstantni dio ormara svih ljubiteljica mode. Ovaj kultni model obuće ne izlazi iz mode. Ako nemate par kaubojki u svome ormaru krajnje je vrijeme da ga nabavite.

Mango, AboutYou, Mango

Kaubojke su cipele u koje se zaista isplati investirati. Klasične kaubojke do gležnja u crnoj, smeđoj ili bež varijanti uvijek je korisno imati u svome ormaru jer je to par cipela koji ide na razne modne kombinacije, ugodne su za nošenje, a i vrlo su fashion. Klasične kaubojke uvijek su u modi, njihov izgled može se mijenjati ovisno o trendovima. Tako su danas najpopularnije kaubojke odrezanog špica, a posebno je in metalna kapica na vrhu kaubojke.

Isabel Marant, AboutYou, Asos, AboutYou

Također nakon dugo vremena u modu su se vratile visoke kaubojke koje dođu do pola cjevanice odnosno do malo ispod koljena.

Isabel Marant

Kaubojke se odlično slažu na mini, midi ili maxi haljine. Uske ili široke traperice kao i na kratke hlačice. One hrabre, kaubojke, mogu isfurati i na odjela. S kaubojkama zaista ne možete pogriješiti jer one su odličan dodatak svakoj modnoj kombinaciji.