Najlaskavije hlače za svaki tip tijela

| Fashion |

Najlaskavije hlače za svaki tip tijela!
Najlaskavije hlače za svaki tip tijela!

Priznajemo da prepoznavanje i određivanje vlastitog oblika tijela zna biti teško. Nema univerzalnog indeksa mjera kako to možemo saznati, a čak i kada nađete neki sistem koji vam se sviđa, uvijek se dogodi da određeni komad odjeće koji bi po svim "pravilima" vama trebao stajati kao saliven - ne stoji!

S druge strane, možda pomaže znati da je vaš oblik tijela obrnuti trokut kada birate blejzer, ali što to točno znači u svijetu suknja? Ili hlača? I što kada se pronađete u više od jednog oblika tijela? Koliko konfuzije.

Prijeći ćemo na stvar: znamo da ste sigurno već svjesni što vašoj figuri najviše odgovara, ali također znamo i da postoji bezbroj opcija i modela hlača i mislimo da je pravo vrijeme (obzirom da trenutno proživljavaju veliku slavu!) da naglasimo nekoliko modela hlača koji će izgledati odlično na određenim oblicima tijela.

OBLIK TIJELA: Visoka i vitka

Ako imate pomalo "mušku" figuru, odaberite model hlača visokog struka koji će lijepo definirati središnji dio vašeg tijela. Privući će pozornost i definirati područje između vaših ramena i bokova i to bez puno truda. Ako volite modne dodatke, dodajte remen. 

ZARA HERRINGBONE TROUSERS  259.90 HRK
ZARA HERRINGBONE TROUSERS 259.90 HRK

OBLIK TIJELA: Kruška i jabuka

Za žene koje imaju zaobljeniji srednji dio tijelo, hlače širokih nogavica fantastičan su način kako izdužiti svoju siluetu. 

ASOS CURVE Linen Pants with Wide Leg  $22.50
ASOS CURVE Linen Pants with Wide Leg $22.50

OBLIK TIJELA: Pješčani sat

Par "cropped" hlača idealan su izbor za svaki pješčani sat jer taman naglašavaju figuru gdje treba. Lagano šire nogavice također mogu pomoći u naglašavanju oblina na pravim mjestima. 

Topshop Floral Cord Kick Flares
Topshop Floral Cord Kick Flares

OBLIK TIJELA: Plus-size

Za sve "plus-size" djevojke koje traže savršen par hlača predlažemo da u obzir uzmu model nešto višeg struka koje su malo suženije u gležnjevima. Široke nogavice mogle bi vas još više vizualno proširiti, a preuske hlače pak stvoriti neuravnotežene proporcije. 

MANGO PRINTED BAGGY TROUSERS
MANGO PRINTED BAGGY TROUSERS

OBLIK TIJELA: Petite

Sitna figura? Nemate problema! Odaberite hlače ravnog kroja tj. ravnih nogavica. Vizualno će vam dodati na visini bez stvaranja previše volumena u vašoj donjoj polovici tijela. Model s naborima s prednje strane također jako pomaže u izduživanju siluete. 

COS STRAIGHT-LEG WOOL TROUSERS
COS STRAIGHT-LEG WOOL TROUSERS