Najiščekivanija suradnja godine IVY PARK x Adidas od danas službeno prodaji

| Fashion |

U seriji fotografija, objavljenoj jučer ujutro, Beyoncé je u ulozi modela prikazala cijelu, dugoočekivanu IVY PARK x Adidas kolekciju, koja danas službeno izlazi u prodaju.

No, najnovija garderoba s potpisom kraljice Bey u prodaju je puštena dan ranije i već je slomila Internet.

Instagram/@weareivypark

Ograničena ponuda odjeće i obuće iz nove Ivy Park x Adidas maloprodajne linije u prodaju je puštena jučer u podne, nekoliko sati prije zakazanog današnjeg datuma objavljivanja.

Pop zvijezda već više od tjedan dana objavljuje fotografije kojima na društvenim mrežama Ivy Park x Adidas kolekcije zadirkuju samo lansiranje.

Instagram/@weareivypark

Pjevačica je na Instagram storije postavljala videe u kojima pleše i pozira u nekim komadima iz kolekcije, a u kolekciji možemo pronaći kape, tenisice, cipele, hoodie i hlače od kojih su neki naglašeni s 3 klasične Adidas trake.

Instagram/@weareivypark

Ova kolekcija je ograničeno izdanje te se očekuje brza rasprodaja.

Ranije ovog tjedna, 38-godišnjakinja koja je nominirana za Zlatni globus, dospjela je na naslovnice svih medija poslavši svoju Ivy Park x Adidas kolekciju nekolicini poznatih, uključujući Zendayu, Hailey Bieber, Cardi B, Yaru Shahidi i Reese Witherspoon.

Instagram/@weareivypark

Osim s Beyonce, Adidas ima aktivan ugovor s Kanye Westom, čija je Yeezy linija do kraja 2019. napravila više od 1,3 milijarde dolara prodaje.

Instagram/@weareivypark