Najerotskiji editorijal Karlie Kloss ikada

| Fashion |

Seksi gola Karlie Kloss s cicama

Karlie Kloss navikli smo vidjeti u brojnim izdanjima, onim više ili manje seksi, no mislimo kako je njen editorijal za najnoviji listopadski Numero magazin najseksi dosada.

Njenim najizazovniji i najkontroverzniji editorijalom smatrao se onaj za prošlogodišnje prosinačko izdanje talijanskog Voguea. Taj editorijal izazvao je brojne polemike u javnosti zbog Karliene prevelike mršavosti te je osuđen kao promicatelj anoreksije i ostalih poremećaja u prehrani. Navedeni editorijal je između ostalog digao prašinu zbog nepravilnog i prevelikog korištenja Photoshopa, tako da je činjenica da je u njemu Karlie u potpunosti gola prošla gotovo nezapaženo.

Seksi gola Karlie Kloss s cicama
Najkontroverzija fotografija starog editorijala Karlie Kloss za tal. Vogue (lijevo)

Sigurni smo da iako ovdje pokazuje manje, odnosno jednako, ali diskretnije, to s ovim novim editorijalom neće biti slučaj.

No, ostaje činjenica da su Karliena rebra ipak malo prenaglašena u cijeloj priči i čini nam se kako su urednici Numera računali na malo priče o kontroverznoj mršavosti prilikom odabira fotografija. Neosporno je da Karlie ima prekrasne dugačke, vitke noge, dobre grudi, savršenu guzu te da izgleda vrlo moćno i seksi, no rebra su možda ipak malo previše.

Fotografije je radio Greg Kadel, a stilistica Elizabeth Sulcer je Karlie zamislila kao seksi latex dominu koja nam ostavlja vrlo malo na maštu.

Seksi gola Karlie Kloss s cicama
Seksi Karlie Kloss u lateksu za Numero magazin