Najeksplicitnija haljina iz Zare ikad

| Fashion |

Haljina tek pristigla u Zaru, nedvojbeno je najsugestivnija ove sezone, a nema nikakve veze s njezinim krojem, tkaninom ili dekolteom. Riječ je o uzorku kakav nismo očekivali od Zare.

Španjolski gigant poznat po modernoj odjeći prihvatljivih cijena, priredio nam je pravo iznenađenje. Utorkom i četvrtkom, Zara nam donosi nove odjevne predmete na svojoj službenoj web stranici koji se nadopunjuju tijekom dana te su srijeda i petak zapravo najbolji dani za online kupovinu.

Do sada nas je Zara naučila da su točkice, prugice i cvjetići dio uobičajenih kolekcija, ali sada su nas iznenadili s jednom sasvim posebnom i drugačijom haljinom u boji lososa. Umjesto uobičajenim printevima, ova haljina na sebi nosi prikaze golih žena.

Zanimljiv kroj i prekrasna boja je ono što ćete prvo primijetiti, a onda kada bolje pogledate vidjet ćete i njih, gole žene, iako u umjetničkom duhu koji nije nimalo vulgaran.

Cijena ove haljine iz Zare je 229,90 kuna i svakako je dobar odabir za kupovinu. Iako je haljina eksplicitna, nikako nije vulgarna što je i presudna stvar.