Najcool kožne jakne koje trenutno možete pronaći u dućanima

| Fashion |

Hailey Biber

Kada pričamo o modnim klasicima postoje nekoliko statement komada koje se svakako isplati imati u ormaru. Jedan od tih komada definitivno je kožna jakna. Osim što je vječni klasik i što je vrlo malo vjerojatno da će ikada izaći iz mode on daje cool vibe svakom outfitu, a i vrlo ju je lako kombinirati i uklopiti u razne modne kombinacije.
Kožna jakna, u crnoj boji, je uvijek in no postoje razne varijacije na temu. Tako su se prije par sezona nosile kožne jakne u bojama, dok je ove sezone najpopularniji model kožne jakne, onaj oversized, ali vrlo popularan je i sako od kože.
Ovaj buntovnički komad zaista paše uz sve. Odlično se slaže uz trenirke i traperice, ali jednako tako genijalan je i uz svečane haljine jer će upravo kožna jakna biti taj cool moment vašeg outfita. Bijela cropped majica, full length traperice, visoke Nike Air Jordan tenisice i dobar kožnjak čine vrlo jednostavan outfit s kojim ćete ove sezone to jest ovog proljeća biti vrlo trendi.

Jedan od najtrendi look-ova ove sezone

Proljeće je pravo vrijeme za nošenje kožnih jakni jer nije ni prehladno kako bi nosili kaput, a opet nije ni dovoljno toplo kako bi izašli bez jakne. U galeriji možete pronaći najbolje kožne jakne iz trenutne ponude koje će zasigurno biti dio vašeg ormara dugi niz godina.