Najbolji stilski savjeti za djevojke s većim grudima

| Fashion |

Najbolji savjeti za djevojke s većim grudima!
Najbolji savjeti za djevojke s većim grudima!

Iako je bujno poprsje itekakva blagodat života, sa sobom ipak donosi nekoliko različitih izazova - jedan od njih je svakako pravilno odijevanje! Kako biste što bolje uživali u svojim oblinama, danas donosimo nekoliko jednostavnih savjeta kako se pravilno obući za svoju građu tijela. U nastavku pročitajte kako najbolje naglasiti i istaknuti veće grudi na elegantan i moderan način, a da se pritom ne morate odricati nikakvih trendova ni vašim najdražih komada...

1. Odgovarajuća košulja

Pronađite idealnu ravnotežu između strukiranog i udobnog. Ne želite odabrati preširoku košulju, ali također ne želite da vam gumbi pucaju i stvaraju onaj ružan razmak između njih.

Kate Upton
Kate Upton

2. Crno nije dosadno!

Ako vam je ipak draže ne privlačiti previše pažnje na gornji dio vašeg tijela, možete biti šik i cool tako što ćete gore nositi tamnije boje od onih na donjoj polovici tijela. Jako nam se sviđa kako je Scarlett Johansson uparila crni crop top sa suknjom A-kroja.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

3. Definirajte svoj struk

Svaka djevojka bujnijeg poprsja zna da je haljina bez kroja najgora moguća kazna za vaše tijelo. Uvijek, ali uvijek odaberite siluetu koja vas sužava u struku. 

4. Kombinezon je vaš najbolji prijatelj

Kombinezon je kao stvoren da naglasi vaše obline - stoga je idealan komad za djevojke s većim grudima!

5. Strukirane jakne

Ne želite dobar outfit upropastiti jaknom, stoga izaberite model koji je strukiran. Također, izbjegavajte kapute na duplo kopčanje jer vas višak tkanine samo može još više proširiti. 

Elizabeth Olsen
Elizabeth Olsen

6. Odaberite pravi oblik izreza

Odaberite okrugli ili V-izrez jer ćete na taj način dobiti željenu formu i oblik grudi koji vam najviše odgovara. 

7. Kratke ogrlice su savršene

Ne kažemo da se trebate pozdraviti sa svim svojim dužim ogrlicama, ali ponekad kada padaju preko većeg poprsja ne izgledaju baš najbolje i vaša kombinacija bi mogla biti uništena.

Blake Lively
Blake Lively

8. Haljine na preklop

I najbolje smo ostavili za kraj, odaberite bilo što što uključuje preklop - vaše će poprsje izgledati savršeno!

Zara Floral Wrap Dress
Zara Floral Wrap Dress