Najbolji božićni poklon za urbane dečke - tenisice!

| Fashion |

Najbolji božićni poklon za urbane dečke - tenisice!

Izabrati poklon za dečka zna biti prava gnjavaža, no ne i ako on prati urbanu modu. Vaš dečko je totalno lud za brendovima poput Supremea ili Raised By Wolves? Onda ste prava sretnica!

Biranje poklona za dečka koji točno zna gdje stoji po pitanju oblačenja vrlo je jednostavan posao, no zna biti nešto skuplji. Ipak, želite li ga skroz raspametiti najbolji izbor su tenisice. Dobar par tenisica nikada neće izaći iz mode, a s obzirom na to da sve fora modele morate naručivati iz Europe, krajnje je vrijeme da se bacite na potragu za božićnim poklonom. Naručite li ga još ovaj tjedan velike su šanse da će stići prije Božića u Hrvatsku, a sve da stigne i do Nove godine, garantiramo vam da se vaš dečko neće naljutiti.

U galeriji smo za vas probrali neke od najboljih modela tenisica koje su izdane u 2014. godini. Cijene se kreću od oko 60 dolara pa sve do 1200, tako da postoji model za svaki džep. Osobno su nas oduševile tenisice iz suradnje već spomenutog brenda Supreme i Nikea, koje dolaze u crvenoj, crnoj i bijeloj boji, kao i Filing Pieces tenisice s teksturiranom kožom.

U galeriji pogledajte kako izgledaju jedne od najboljih tenisica 2014. te usput odaberite poklon za vašeg dragog!

Najbolji božićni poklon za urbane dečke - tenisice!
Puma x Size? Blaze Of Glory Wilderness $145