Najbolje odjeveni Hrvati u 2015. godini

| Fashion |

Najbolje odjeveni Hrvati u 2015. godini
Najbolje odjeveni Hrvati u 2015. godini

Nakon naše liste najbolje odjevenih poznatih dama u godini koja je polagano iza nas, došao je red i na muškarce. Mnogi muškarci smatraju da njihov stil nije bitan - kombinacija majice ili košulje s hlačama, i to je to! 

Naravno da u moru muškaraca postoje i oni koji vode računa o svojoj odjeći i koji se zaista znaju dobro obući. Neki naši domaći dečki zaista se igraju i eksperimentiraju s modom, dok su drugi ipak vjerni nešto klasičnijem stilu odijevanja. Nama se sviđa oboje! Evo tko su po mišljenju redakcije Wall.hr bili najbolje odjeveni muškarci u 2015. godini:

  • Luka Nižetić

Luka Nižetić već nas godinama uveseljava svojim modnim odabirima, a eksperimentiranje i igranje modom mu tako dobro stoji. Volimo Lukine modne ideje, kombiniranje i spajanje nespojivog, njegovu ležernost i kombinaciju sportske i klasične elegancije.  

Luka Nižetić
Luka Nižetić
  • Miran Kurspahić

Miran Kurspahić, glumac, redatelj i producent svakako je jedan od onih koji definitivno razmišlja "izvan kutije"! Miran voli leptir mašne, mornarski uzorak, znakovlje te odijela. Naravno tu su i brojni modni dodaci kojima se Miran vješto koristi kako bi dobio savršenu kombinaciju. Ovo je muškarac koji zaista voli glumiti i igrati se s modom. I sve mu uloge tako dobro stoje!

Miran Kurspahić
Miran Kurspahić
  • Dejan Lovren

Po našem skromnom, osobnom mišljenju najbolje odjeveni (ali i najzgodniji!) sportaš u hrvatskoj! Dejanova ljubav prema modi očituje se i kroz njegov brend Russell Brown koji je u jako kratkom vremenu postao pravi svjetski modni hit. Dejan ima prepoznatljiv, "šminkerski" stil koji nevjerojatno dobro nosi i njegov izričaj prema modi svakako zaslužuje svaki pozdrav.

Dejan Lovren
  • Mislav Čavajda

Koliko god u prvi tren Mislav možda odaje dojam klasične elegancije i jednostavnosti, ubrzo svima postaje jasno kako uvijek na sebi nosi neki neobičan komad. Dolčevita, sako ili nešto treće - kod njega uvijek razbija monotoniju. Takav mu stil savršeno dobro pristaje, a usto ga on i odlično kombinira te još bolje nosi.

Mislav Čavajda
Mislav Čavajda
  • Damir Urban

Uvijek drugačiji, ali uvijek odlično odjeven, Urban je predstavnik nekih drugih muškaraca koje rijetko viđamo, ali postoje i hvala mu što nas na to podsjeća.

Damir Urban

  • Maksim Mrvica

Naš najpoznatiji pijanist, kojeg većinom viđamo u crnom, u kožnim hlača te običnom T-shirtu, definitivno ima možda i najprepoznatljiviji stil. Uvijek originalan i drugačiji, jedan je od zanimljivijih muškaraca kojeg uvijek volimo vidjeti na gradskim ulicama. 

Maksim Mrvica
Maksim Mrvica
  • Vedran Ćorluka

Naš poznati nogometaš s godinama se istaknuo u jednog od najbolje odjevenih muškaraca u hrvatskoj. Njegov pomalo ležeran i sportski stil na kraju uvijek ispadne seksi. Mnogi bi rekli "hrvatski Beckham". Potpisujemo! 

Vedran Ćorluka
Vedran Ćorluka
  • Emil Tedeschi

Jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika dolazi iz obitelji u kojoj svi njeguju vlastiti stil i imaju osjećaj za lijepo! Njegova majka Đurđa jedna od najbolje odjevenih Hrvatica baš kao i njegova supruga, arhitektica Maja Tedeschi. Emil uglavnom njeguje elegantno poslovni stil, na događanjima ga uvijek viđamo u besprijekornim odijelima, ali nas jednako tako oduševljava i svojim ležernim stilom dok hoda centrom grada ili primjerice pušta glazbu u zagrebačkom Pepermintu (da, Emil je u slobodno vrijeme i DJ!).

Maja i Emil Tedeschi
Maja i Emil Tedeschi
  • Tomo Ricov

Kao direktor Weekend Media Festivala, vlasnik Pepermint agencije i istoimenog kluba te u slobodno vrijeme DJ-a, Tomo Ricov nikada ne miruje. Tomo nije pomodan predstavnik showbusinessa već jednostavno uvijek dobro i elegantno odjeven muškarac. Uvijek ležeran, elegantan i prije svega - šarmantan.

Tomo Ricov
Tomo Ricov
  • Igor Štimac

Zgodni Splićanin Igor Štimac jedini je na ovoj listi predstavnik onog klasičnog odijevanja, ali itekako zasluženo! Odlična, kvalitetna odijela, talijanske fine cipele, košulje i odijela po mjeri, predivne kravate oduvijek su bila odlika pravih muškaraca, a Igor Štimac njihov je predstavnik među poznatima. Znate onu staru poslovicu, "odijelo čini čovjeka"...

Igor Štimac
Igor Štimac

Na listi su se našli i sljedeći muškarci koji svojim odijevanjem privlače pažnju na društvenim događanjima: Krešo Matić, Zoran Mamić, Ante Vrban, Vlaho Arbulić, Narcis Redžepagić, Marko Tolja, Zvonimir Boban, Ivan Dečak, Tony Cetinski, Anto Nobilo, Janko Popović Volarić,...