Najbolje ljetne maxi haljine

| Fashion |

Ljeto je sve bliže i bliže, a mi ga jedva čekamo. Već možemo zamisliti ono toplo, sunčano vrijeme, plažu, more, pijesak, koktele i opuštanje. Uz to, naravno jedva čekamo i ljetni shopping kako bi se kvalitetno opremili za godišnji odmor. Ako još niste počeli razmišljati o ljetnoj obnovi ormara, sada je pravo vrijeme,a mi vam donosimo pregled najboljih must-have maxi haljina koje će biti apsolutni hit ovog ljeta.

1. Svilena haljina

ASOS Slinky Maxi Beach Dress with Braid Strap, 51$

Haljina savršena za odlazak na plažu, ali u njoj možete i ostati cijelu večer. Nabacite par dobrih cipela i naušnica i spremni ste da zablistate.

2. Bijela elegancija

ASOS Pleated Tabard Maxi Dress, 87$

Na svakom godišnjem odmoru potrebna vam je barem jedna bijela haljina, jer što govori ljeto više od bijele haljine? Zato vam donosimo ovu predivnu elegantnu haljinu savršenu za morsku zabavu ili neku večeru.

3. Prozirno savršenstvo

Rare London Sweetheart Body Maxi Dress With Embroidered Skirt, 120$

Obožavamo ovu haljinu. Nema nikakvih naramenica i donji dio potpuno je proziran pa vam u njoj sigurno neće biti vruće, a kako ova haljina nebi previše otkrivala krase ju predivni cvjetni detalji.

4. Haljina na jedno rame 

ASOS One Shoulder Maxi Sundress with Trims, 56$

Pom Pom dekoracije na odjeći popularne su još od prošlog ljeta, a čini se da je to trend koji ostaje i ovog ljeta.

5. Lepršavo plavetnilo

ASOS Cold Shoulder Long Sleeve Maxi Dress, 76$

Predivna lagana haljina savršena za neki elegantniji ljetni event. Najzanimljiviji dio haljine je prorez za nogu i "cold shoulders" koji osiguravaju dašak seksipila, a zbog plavozelene boje u njoj ćete izgledati kao morska Božica.

6. Haljina za vjenčanje

Maya Sleeve Maxi Dress With Delicate Sequin And Tulle Skirt, 143$

Ljetna vjenčanja veoma su popularna pa tako na vaš odmor morate spakirati haljinu i za tu prigodu, a ova roza haljina s dijamantićima zrači elegancijom i luksuzom.

7. Multi color haljina

ASOS Pleated Plunge Color Block Maxi Dress, 92$

Ljeto je godišnje doba koje je pogodno za nošenje apsolutno svih boja, a ova haljina ih ima mnogo, no boje su umjerene i to je čini veselom, ali elegantnom.