Najbolje haljine hrvatskih dizajnera za doček Nove godine

| Fashion |

Najbolje haljine hrvatskih dizajnera za doček Nove godine

Bliži nam se najluđi dan u godini i samim time vrijeme je da odaberete svoj atraktivan outfit, a može li atraktivnije od unikata? Hrvatski dizajneri su nam ove sezone pripremili pregršt odličnih haljina, pa je teško bilo izabrati samo po komad ili dva iz kolekcije, no garantirano vam donosimo komade u kojima ćete se itekako istaknuti.

Samo neki od dizajnera čije haljine predlažemo su Monika Sablić, Robert Sever, Elfs, Ivan Alduk, Matea Jukić, Ivana Barač, Sara Lončarić, Ana Kujundžić, TWINS by Begović i Štimac... I moramo odmah napomenuti da se među haljinama pronašla i pokoja suknja te primjerice naprosto fantastičan kombinezon dizajnerskog dvojca Envy Room ili komplet prsluka i hlačica dizajnerice Larie by Marina Lacković.

Pretpostavljamo da vam je prva briga na pameti ona vezana uz cijenu haljina, no svakako vam savjetujemo da prije ikakvih zaključaka otiđete i probate haljinu koja vam se sviđa, jer ponekad je cijena i toliko niska da nećete moći vjerovati. Pritom na umu imajte da se radi o unikatnom komadu odjeće, od kvalitetnih materijala, koji je pritom i ručni rad.

U galeriji vam donosimo neke od favorita za ludi novogodišnji doček.

Najbolje haljine hrvatskih dizajnera za doček Nove godine
Zigman