Najbolja izdanja s prestižne dodjele nagrada Grammy

| Fashion |

Sinoć je održana dodjela nagrada Grammy, a crveni tepih je bio očekivano zanimljiv.

Sve svjetske zvijezde pohrlile su u Los Angeles kako bi vidjeli tko je osvojio zlatne kipiće koji život znače kada se bavite glazbom.

Najveća glazbena noć na svijetu, kako mnogi zovu nagradu Grammy, prošla je u znaku mlade pjevačice Billie Eilish, koja je kući odnijela najviše nagrada, njih čak pet, uključujući i četiri velike kategorije. Na 62. dodjeli nagrada Grammy slavili su i reper Lil Nas, The chemical Brothers, Lizzo, Gary Clark Jr. i brojni drugi.

Voditeljica dodjela nagrada bila je Alicia Keys, a pjevačica je tijekom dodjele u jednom trenutku publiku zamolila za trenutak šutnje u čast tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta.

Na dodjelama Grammyja nastupali su između ostalih Tyler, The Creator te pop-pjevačica Demi Lovato. To je ujedno bio i njezin prvi nastup uživo nakon predoziranja prije dvije godine.

Ariana Grande, koja je prošle godine odbila doći na dodjelu Grammyja zbog svađe s producentom showa, također je nastupala, a izvela je medley svojih najvećih hitova. Osim nastupom, oduševila je svojim izdanjem, kao i većina dama sinoć.

U fotogaleriji pogledajte najbolja izdanja s ovogodišnje dodjele Grammyja.