Najbolja izdanja s Cannes Film Festivala

| Fashion |

Crvenim tepihom Cannes Film Festivala su prošetale brojne zvijezde koje su na jug Francuske donijele dašak glamura i oduševile modnim odabirom i odličnim stajlinzima.

Cannes Film Festival poznat je po strogim pravilima odijevanja prema kojima svi muškarci moraju nositi odijelo, crne cipele i crnu kravatu, a žene moraju biti odjevene u svečane haljine. Osim toga, žene ne smiju nositi torbe jer organizatori žele imati fotografije bez suvišnih detalja.

Ovogodišnji Cannes Film Festival je otvoren filmom "Mrtvi ne umiru", komedijom o zombijima američkog redatelja Jima Jarmuscha. Ulogu u filmu je, između ostalih, ostvarila Selena Gomez koja je odjevena u Louis Vuitton korzet i suknju s visokim izrezom plijenila pažnju na crvenom tepihu. Svoj stajling Gomez je upotpunila nakitom modne kuće Bvlgari.

Crvenim tepihom prošetala je i Eva Longoria koja je za ovu priliku odabrala ružičastu haljinu s visokim izrezom.

Pažnju žena mamio je Jeremy Meeks, najseksepilniji zatvorenik na svijetu koji je karijeru modela počeo graditi u zatvoru.

Crvenim tepihom prošetala je i Alessandra Ambrosio, jedna od najljepših žena svijeta koja je za ovu priliku odjenula haljinu britanskog brenda Ralph & Russo.

Elle Fanning, 21-godišnja glumica i jedna od članica žirija, odabrala je svilenu haljinu s cvjetnim vezom i plaštom brenda Gucci.

Ostala izdanja s Cannes Film Festivala možete pogledati u našoj fotogaleriji: