Najavljena je suradnja Diane von Furstenberg & H&M home

| Fashion |

H&M nas je ove godine temeljito razmazio kada je riječ o modnim suradnjama, dovodeći nam velika imena poput The Vampire’s Wife, Giuliva Heritage, Desmond & Dempsey i Sandre Mansour po izrazito pristupačnim cijenama.

A sljedeća stilska snaga na popisu je nevjerojatna Diane von Furstenberg - ali ne na način na koji biste mogli očekivati.

Iako je DvF, naravno, poznata po svojoj odjeći, H&M Home donosi nam uređenje interijera kreirano u partnerstvu s dizajnericom, kako bismo u njezine domove unijeli njezine živopisne grafike i igru ​​u boji.

'Oduševljena sam što surađujem s H&M Home, pogotovo jer imam takvu strast prema interijerima', rekla Diane von Furstenberg o partnerstvu.

H&M Home

H&M Home ponavlja ove osjećaje, dodajući: 'Ogromnu arhivu grafika Diane von Furstenberg, zajedno s njenim životnim iskustvom uspješne i kreativne žene, radost je donijeti u svijet interijera za kupce H&M Home širom svijeta.'

Asortiman će obuhvaćati vaze, prekrivače za jastuke, pokrivače, svijeće i još mnogo toga, svaki od njih dodirnut će maksimalistički senzibilitet koji "potiče izražavanje osobnog stila u domu" - razmišljajte o živahnim uzorcima, obilju jarkih boja i razigranih slogana jer se kolekcija očekuje već početkom sljedeće godine.