Idealno ljeto uz Stellu McCartney za Adidas

| Fashion |

Adidas by Stella McCartney

Adidas i Stella McCartney predstavljaju novu kolekciju za proljeće i ljeto 2013. nadahnutu ljetom i vremenom provedenim na otvorenom. U novoj kolekciji prevladavaju palete pastelnih nijansi, metalik boje i leopardski uzorak s fokusom na inovativne materijale i razigrane siluete. Ova neodoljiva fuzija izvedbe i stila sastoji se od linija: Running, Yoga, Essentials i Swim

U Running liniji naglasak je na modernim tehnologijama visokih izvedbi. Za vježbanje na otvorenom, Stella McCartney pripremila je tajice i majice s naramenicama prozirno roze boje i strukiranu crnu jaknu. Odjeća sadrži ClimaCool tehnologiju koja povećava prozračnost tijela tijekom vježbanja putem ventilacijskih zona napravljenih od koži ugodnih materijala.

U linijama Studio i Yoga prevladavaju dinamični kontrasti tekstura, boja i tkanina. Osim naelektrificiranih printeva, metalik boja i leopardskog uzorka tu su i neizostavni komadi poput kratkih hlača i donjih dijelova trenirki u blagim bojama. Materijali su napravljeni od TechFit tehnologije u kombinaciji s ClimaLite tehnologijom za što veću funkcionalnost i izdržljivost tijekom izvođenja čak i najzahtjevnijih rutina.

Essentials linija bojama i materijalima oživljava klasične komade poput vječnih "hoodica", kratkih hlača, donjih dijelova trenirki te majica s naramenica. U ovoj liniji može se pronaći i narančasti prsluk idealan za provođenje vremena na otvorenom te majice s leopardskim uzorkom.

Adidas by Stella McCartney
Adidas by Stella McCartney

Swim liniju karakterizira sportska esencija s daškom ženstvene senzualnosti. Strukirani jednodijelni kupaći kostimi u bojama koralja, mandarine i azurno plavih tonova idealni su za provođenje dana na plaži. Nježan botanički print na kupaćem kostimu naglašava ženske atribute dok asimetričan kroj formira neodoljivo smione linije.

Za sve koji voli začiniti svoje omiljene gadgete Stella McCartney pripremila je i torbicu za laptop s leopardskim uzorkom.

Adidas by Stella McCartney