Na Oscarima je dominirao - vraća li se peplum u modu?

| Fashion |

Vraća li se peplum u modu?

Neki je dan održana dodjela Oscara. Ovaj hollywoodski događaj nije nam zanimljiv samo zbog filmova i dodjela nagrada već i zbog kreacija koje šeću crvenim tepihom. Nakon svake dodjele Oscara danima se komentiraju haljine koje su oduševile ili razočarale.

Vraća li se peplum u modu?

Nakon ovogodišnje dodijele Oscara možemo se zapitati samo jedno: vraća li se peplum u modu? Peplum je volan oko struka koji krasi haljine ili topove, a koji je bio ultimativni hit prije 10-tak godina. Peplum smo furali apsolutno svi i sve što je imalo peplum nam je bio najdraži odjevni komad. Posljednjih godina peplum je, u potpunosti, bio out of fashion no sudeći prema crveom tepihu na Oscarima upravo se peplum vraća u modu.

Vraća li se peplum u modu?

Nekoliko je glumica na ovogodišnjoj dodijeli Oscara nosilo haljine koje su bile ukrašene, ni više ni manje nego, peplumom. Najprimječenija od svih bila je Emma Stone. Osim što je osvojila Oscara za najbolju žensku glavnu ulogu mnogi su komentirali kako je upravo ona imala najljepšu haljinu od svih. Njezinu pastelno zelenu haljinu krasio je peplum koji je ovu haljinu učinio još ženstvenijom. Sudeći prema svemu ove sezone nosit ćemo peplum!