Na castingu za Dreft Fashion Week Zagreb prošetala i Anica Kovač

| Fashion |

Prije nekoliko sati u zagrebačkom multimedijalnom Hypo centru završio je casting povodom nadolazećeg Dreft Fashion Weeka Zagreb koji će održati od 22.-24.11.

Modele koji će na pisti ovog ultimativnog modnog događanja predstaviti njihove kolekcije za sljedeću sezonu, proljeće/ljeto 2013. birala su najpoznatija imena domaće modne scene Toni Rico, Katarina Đale, Iggy Popović, Aba Tomičić, Iva Karačić, Natalija Smogor, Lucija Myšičkova, Mladen Grubić, kao i pobjednik DFWZ natječaja za mlade dizajnere, Dreft Next Generation, Manuel Maligec koji će po prvi puta predstaviti svoju kolekciju na ovom cijenjenom događanju.

Domaćim dizajnerima, pridružili su se dizajneri iz Italije koji su birali manekenke za Benetton i Sisley te dizajnerica Marijana Matthaus koja živi na relaciji London – Monte Carlo – Beograd, a po prvi puta će se predstaviti hrvatskoj publici upravo na DFWZ-u.

Anica Kovač na castingu za Dreft Fashion Week Zagreb

Pored renomiranih manekenki i manekena koji su sastavni dio hrvatske modne scene, ovoga puta su na casting došla i mnoga zanimljiva nova i prelijepa lica.  Na castingu se našla i Anica Kovač koja je dovela dvadesetak manekenki i manekena koji su bili angažirani na Danima vjenčanja, ali nikako nisu željeli propustiti mogućnost da nose revije na jedinom domaćem internacionalnom modnom događaju. Prelijepa Anica je na poticaj i komentare dizajnera da bi je vrlo rado vidjeli u svojim modelima prošetala ispred okupljenih dizajnera i sve po ne znam koji put ostavila bez daha.