Must have štikle za kraj ljeta koje možete pronaći u Zari - nas su zaista oduševile

| Fashion |

Zara

Druga polovica kolovoza stupa na snagu, samim time ulazimo u zadnju etapu ljeta. Mnogima se bliži kraj godišnjih odmora i ljetovanja te se polako svi vraćaju svojim kućama.

Zara


Bilo da ste sretnica koja još uvijek može uživati u moru i suncu ili ste pak jedna od onih koja se morala vratiti poslu, nema veze, jer toplo vrijeme nam još uvijek omogućava da uživamo u vrlo zabavnim ljetnim večerima.

Zara

Baš za takve tople, zabavne i zavodljive ljetne večeri smo pronašli savršene štikle. Riječ je o Zarinom modelu štikli koji je jednostavno očaravajuće. Radi se o metaliziranim salonkama s otvorenom petom i špičastim vrhom koje su sačinjene od bezbroj malih remenčića.

Zara

Ove salonke su nevjerojatno chic. One su zaista ukras svakoj nozi, a mi vam garantiramo kako s njima nećete proći nezapaženo. Dolaze u tri metalizirane boje: zlatnoj, plavoj i rozoj. Izgledaju vrlo skupocjeno, a cijena im je svega 349, 90 kuna.

Zara


Ako ste jedna od onih modno odvažnih onda su za vas definitivno plava i roza verzija cipela, dok su za klasičarke s dozom ekstravagantnosti rezervirane zlatne štikle.