Must-have komadi najpoznatijih svjetskih modnih brendova

| Fashion |

Zavodljivi outfiti s dozom ležernosti, zabavna druženja, lakoća življenja i uživanje u zajedničkim trenucima inspirirali su kampanju nove kolekcije najpoznatijeg multibrend dućana Fashion&Friends

Fashion&Friends

Energičnost, šarmantnost i senzualnost kojima zrače glavni likovi kampanje “My nights are better than your days” savršeno se ističu kroz autentični, urbani stil nove kolekcije.

Fashion&Friends

Kombinacija neutralnih tonova s bogatom paletom boja poput zelene, burgundi i ljubičaste, upotpunjena je odvažnim uzorcima koji pružaju razigranost, a metalik detalji i cirkoni daju dodatnu notu elegancije cijeloj kolekciji. Odjevne komade krase smjele teksture i kvalitetni materijali, a naglasak je na mekoj koži, traperu, pamuku i vuni.

Fashion&Friends

Ljubitelji urbanog stila, bilo da se radi o ženama ili muškarcima pronaći će nešto za sebe u novoj kolekciji i svojim jesenskim lookom pretvoriti gradske ulice u modne piste.

Fashion&Friends

U kampanji su predstavljeni must-have jesenski komadi svjetskih urbanih brendova kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Calvin Klein, Liu Jo, Steve Madden, SuperDry, Premiata, Philippe Model i drugi. 

Fashion&Friends