''Must have'' jakne iz Zare ispod 400 kuna

| Fashion |

Instagram / @vickymartinberrocal

Počinjemo osjećati hladnoću. Uskoro jedino o čemu ćete maštati bit će tople jakne i udobne cipele. Kako bi dočekali zimu potpuno spremni, donosimo vam dvije must-have jakne.

Jedna Zarina jakna za dane kada ne želite biti upečatljivi i kada lijenost prevlada, a druga za hrabre fashion-forward modne kombinacije koje će razveseliti kako vas, tako i sve prisutne oko vas.

Zelena parka jakna s istaknutom kapuljačom od umjetnog krzna, idealan je odabir za hladna jutra. Kapuljača osim što djeluje dekorativno i daje jakni novu zanimljivu dimenziju, također će vas utopliti te zaštiti od hladnog vjetra.

Zara 399,90 kn

Uz zelenu parku, ovu zimu počastite se sa žutom jaknom iz Zare koja ima toplo punjenje. Uz ovu jaknu zima ne postoji. Možete ju kombinirati na kompletno crnu kombinaciju, a žuta boja dati će nadasve zanimljiv kontrast.

Instagram / @vickymartinberrocal

Također, oslobodite se tradicionalnih tamnih i tmurnih boja ove zime te stvorite sami svoje fashion-forward kombinacije.

Zara 399,90 kn

Najbolje od svega je što se ne morate dati u veliki trošak. Naime, cijena zelene parka jakne, kao i žute jakne je 399,90 kuna. Više nemate nikakav izgovor zašto ne kupiti novu jaknu ove zime.