Mračni predmet želje svih domaćih fashionistica

| Fashion |

Ovo je definitivno godina Cameo nakita, osim što ga je Lanvin ponovo vinuo u zvijezde u svojoj Pre-Fall 2012 kolekciji, sada ga je Miu Miu izbacio uz kolekciju za proljeće/ljeto. Ovi prekrasni komadi zapeli su nam za oko čim je nova kampanja sa Miom Wasikowskom izašla van, no do sada nisu bili u prodaji. Sada su konačno dostupni u Miu Miu online dućanu kao i  u dućanima dilje svijeta. Cameo nakit svakih nkoliko sezona netko ponovo oživi i iako je cameo nakit poznat upravo po svojem vintage izgledu ova Miu Miu kolekcija nakita je sve samo ne staromodna.

Naravno, cameo dijelovi su ručno rezbareni tradicionalnim tehnikama, no kombinirani su sa kristalima, biserima i mesingom i izgledaju odlično. Svaka silueta čini dio ogromnog uočljivog statement nakita u žarkin bojama- žutoj, crvenoj, rozoj ili plavoj. Ovu zabavnu kolekciju u antiknom stilu čine naušnice, ogrlice i narukvice. Komadi u kolekciji su od $495 do $995 i mogu se kupiti već sada. Sigurni smo da će sve domaće fashionistice poludjeti za istim i ostaje nam vidjeti hoće li ovaj komad nakita postati popularan kao i YSL prsten.

Inače, Miu Miu je ove godine nakon  glumica Kirsten Dunst, Hailee Steinfeld i Maggie Gyllenhaal za svoju kampanju angažirao australsku glumicu Mia Wasikowsku, poznatu nam iz fimova “Alisa u zemlji čudesa” i “Albert Noobbs”. Pogledajte Miu u kratkom Miu Miu videu.

Miu Miu spring/summer 2012 kampanja