Monika Sablić priprema se za Dreft Fashion Week Zagreb

| Fashion |

Monika Sablić priprema se za Dreft Fashion Week Zagreb
Monika Sablić priprema se za Dreft Fashion Week Zagreb

Poznata hrvatska dizajnerica Monika Sablić predstavit će svoju novu kolekciju na nadolazećem Dreft Fashion Weeku Zagreb koji će se održati od 7.-9. svibnja u Hypo Centru u Zagrebu.

Povodom novosti u svojem radu poznata dizajnerica izjavila je: „Jako me raduje  mogućnost rada i djelovanja na za mene novoj platformi hrvatske modne scene. Uzbuđena sam zbog rada s novim, mladim ljudima i jako vjerujem u našu suradnju. Ono što me posebno privuklo na Dreft Fashion Week Zagreb je licencirano ime međunarodnog modnog eventa - Fashion Week.  Kao jedini priznati Tjedan mode u Hrvatskoj, za mene je to stepenica više.“

Prekrasna glumica Ana Gruica i sama dizjnerica Monika Sabklić u svojoj kampanji nakon rođenja drugog djeteta ispred objektiva glazbenika i pjevača Luke Nižetića
Ana Gruica i Monika Sablić

U novom ruhu i duhu, kako ističe Monika, kolekcija će biti vesela i standardno jako ženstvena, a kao i svaka njena kolekcija do sada imati će onu nephodnu dozu romantike u sebi. Dizajnerica je i ove sezone vjerna sebi i jakim ženama kakve je okružuju pa s dodanim elanom novog radnog okruženja najavljuje svoju, kako kaže, najbolju autorsku reviju do sada.

Novo zaštitno lice njene kampanje i kolekcije, nakon voditeljice Renate Sopek, glumice Ane Gruice i same Monike, je poznata svjetska zvijezda, ukrajinska i ruska pjevačica Anna Sedokova, ujedno i velika prijateljica Monike Sablić.

Monika Sablić
Monika Sablić

U novoj kolekciji koju Monika priprema za pistu Dreft Fashion Weeka Zagreb prevladavaju materijali poput viskoze i čipke, a za sve ljubiteljice potpisa Monike Sablić u kolekciji će se pronaći i mnogo dugih i kratkih haljina, kombinezona i hlača koje će se uskoro moći kupiti u koncept store-u Iggy u Varšavskoj u Zagrebu.