Monika Sablic - Cruise Collection 2017

| Fashion |

Nakon što su joj zaštitna lica za kolekcije bile najljepša Europljanka 1993. Fani Čapalija, manekenka Iva Leko, prva pratilja Miss Hrvatske 1997. Iris Rajčić, te ukrajinska glumica, voditeljica, pjevačica i manekenka Ana Sedokova, splitska dizajnerica Monika Sablić stala je pred fotobjektiv poznate umjetnice Biljane Gaurine za svoju mini cruise kolekciju.

- Nisam imala tremu pozirajući jer Biljana je prava profesionalka, a odlučila sam se ovaj put bit model za moju kolekciju zbog klijentica koje me vole vidjeti u odjeći s mojim potpisom - kaže Miss Dalmacije 1999. godine.

Kolekcija se sastoji od crvene haljine na crne točkice, duge bijele haljine na preklop i čipkastog kratkog kombinezona koji izgleda kao haljinica. Prepoznatljiv Monikin potpis su dodaci u kosi i velike naušnice zlatarne Dvornik.  Ti detalji dali su razigran i dalmatinski štih cijeloj kolekciji što je oduševilo klijentice. Kapmanja je snimana u etno selu Gastro Zagora na Klisu, frizuru potpisuje Ivica Šuljak, a make up Madri.