Modno ljeto s Esmarom i Heidi Klum

| Fashion |

Već idući tjedan stiže i taj dan: Lidl i Heidi Klum otvaraju ljetnu sezonu u ponedjeljak, 18. lipnja, i to s četvrtom Esmara by Heidi Klum kolekcijom #LETSLOVESUMMER. Ključni ljetni komadi u boemskom stilu, opuštenih i lepršavih krojeva, s raznobojnim uzorcima i razigranim detaljima, osvajaju svojim fantastičnim mogućnostima kombiniranja, po uobičajeno povoljnim cijenama po kojima je Lidl poznat. 

Heidi Klum za Esmaru, summer

U okviru Lidlovog modnog tjedna (Lidl Fashion Week), Heidi Klum i Lidl idućeg ponedjeljka, 18. lipnja, lansiraju već četvrtu zajedničku kolekciju #LETSLOVESUMMER. S laganim materijalima, elegantnim uzorcima, otkačenim traperom i zabavnim resicama, kao i orijentalnim ukrasima, ova kolekcija snažno zrači odličnim ljetnim raspoloženjem. Za sve modno osviještene žene i djevojčice tu su maksi haljine, kratke hlače, raznobojne majice i sandale ravnih potplata. Ova kolekcija nudi bezbrojne mogućnosti kombiniranja pomoću kojih se može naglasiti osobni stil.  

Heidi Klum za Esmaru, summer

„Boemski stil ni ovoga ljeta ne izlazi iz mode. Zajedno s Heidi Klum, radujemo se što možemo svim velikim i malim damama ponuditi ljetne kombinacije po posljednjoj modi, nadahnute Kalifornijom, drugim domom Heidi Klum, po vrlo pristupačnim cijenama“, ističe voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska Marina Dijaković. 

Heidi Klum za Esmaru, summer

Kolekcija #LETSLOVESUMMER bit će u prodaji samo tjedan dana. Pored ženskih cipela (dostupnih u veličinama od 36 do 41) i odjeće (dostupne u veličinama od 34 do 44) proizvodi iz ove kolekcije dostupni su i za djecu (u veličinama 86 do 116 i cipele brojeva 25 do 30). Kolekcija će biti u ponudi u 28 zemalja i u SAD-u na međunarodnoj razini – u više od 10.000 Lidlovih trgovina. Komade iz kolekcije možete kupiti od ponedjeljka, 18. lipnja, u 95 Lidlovih trgovina u Hrvatskoj, i to u cjenovnom rasponu od 29,99 do 179 kuna. 

Heidi Klum za Esmaru, summer