Modni trendovi koje ostavljamo u 2020. godini

| Fashion |

Trendovi koje napuštamo u 2021.

Trendovi dolaze i odlaze, to je sasvim normalna pojava u modnom svijetu. Ono što je bitno jest osobni stil, a modni trendovi su prolazna stvar koje možemo i ne moramo uključiti u svoj modni odabir. Njima se ne trebamo opterećivati. Trebamo nositi ono što nam se sviđa i u čemu se osjećamo dobro no sudeći po ovogodišnjim modnim pistama ovo su trendovi koji nas napuštaju u 2021. godini:

1. Neonske boje
Neonske boje definitivni su out ove godine. Neonsko žuta, zelena ili roza više neće biti popularne 2021. godine. U 2021. godini i dalje se nose boje, ali nešto prigušenije odnosno pastelne također veliki hit 2021. godine jesu nude nijanse.

Neonske boje

2. Mikro torbice
Mikro torbice, u koje nam ne stanu ni najosnovnije stvari poput ključeva, novčanika i mobitela, nekoliko sezona su dominirale modnom scenom, no njihovoj dominaciji došao je kraj. Male torbice će biti prigodne za neka otmjena događanja dok će velike torbe zavladati street stylom.

Mikro torbice

3. V-izrez
Izrezi srcolikog, okruglog ili pak četvrtastog oblika jedan su od najvećih nadolazećih modnih trendova u 2020. godini koji su postali popularni krajem 2020. godine stoga možemo zaključiti kako duboke dekolte v-izreza ostavljamo u 2020. godini.

V izrez

4. Ovratnici i puf rukavi
Veliki ovratnici bilo na košuljama ili pak kao "accessoriese" na majicama ili džemperima veliki su no u 2021. godini. Puf rukavi isto tako odlaze u prošlost te ih u 2021. godini zamjenjuju oversized rukavi.

Puf rukavi

5. "Ružne" tenisice
Popularnog naziva ugly sneakers, velike, glomazne i "ružne" tenisice 2021. godine u potpunosti je zamijenio trend glomaznih čizama. Što se tiče tenisica najtraženije tenisice ove sezone su visoke tenisice poput onih Nike Jordan modela. Također, popularne su i sportske tenisice zbog njihove praktičnosti i udobnosti.

Tenisice