Modni savjeti koje bi svaka žena trebala znati

| Fashion |

Instagram/ @camilacoelho

Kako učiniti život što jednostavnijim, pitanje je koje se često postavlja.

Donosim vam savjete kako određene stvarčice pomažu u igri zvanoj moda. Jeste li se ikada zapitali koje stvari iz kućanstva možete iskoristiti kao pomoć u garderobi ili kako ukloniti mrlju od crnog vina?

Ovo su trikovi vrijedni spomena koje ćete, zasigurno, koristiti iznova i iznova.

Kako sakriti naramenice grudnjaka?

Ako nosite takozvanu razorback majicu te vam zbog nje izviru naramenice grudnjaka uzmite spajalicu za papir te ju provucite, s lijeve i desne strane, kroz mjesta na grudnjaku gdje se nalaze mali kružići. Tako ćete naramenice privući k sredini leđa i sakriti ih od pogleda.

Instagram/@trendy.makers

 

Kako ukloniti mrlju od crnog vina?

Ako vam se crno vino prolilo po nekom odjevnom predmetu istoga trena otiđite po bijelo vino. Bijelim vinom tapkajte po mrlji dok ju ne uklonite te ju zatim u potpunosti namočite tapkajući ne trljajući.

Instagram/@abb.ya

Traper

Traper s vremenom gubi boju, pogotovo crni traper. Kako bi boju vaših najdražih traperica održali što postojanijom potrebno ih je što manje prati. Kada perete svoje traperice obavezno ih okrenite naopačke, a ako želite produžiti još koji dan bez pranja, stavite ih u vrećicu pa u zamrzivač kako bi uklonili neugodne mirise.

Instagram/@jazy_g

Polaroidi ili slike outfita

Svaki put kad ste zadovoljni nekom modnom kombinacijom uslikajte ju i arhivirajte. Tako ćete, u budućnosti, znati što točno kombinirati ili će te u albumu pronaći inspiraciju ako vam nestane ideja što obući.

Instagram/@kendalljenner

Limunov sok

Prije pranja bijelih majica ili košulja, na mrlje od znoja pošpricajte limunov sok. Naime, limunska kiselina nagrist će mrlje znoja te izbijeliti područje na kojem je mrlja bila.

Instagram/@bynyejewels

Selotejp

Ako idete u izlazak ili nosite neki nezgodan komad odjeće koji se previše miče i otkriva dijelove tijela koji ne želite pokazati, iskoristite selotejp. Savršen izbor je dvostrani selotejp koji jednom stranom drži odjeću, a drugom točnu poziciju na tijelu gdje želite zadržati pojedini komad materijala.

Instagram/@rico_design