Modna tvrtka MONA proslavila dolazak na hrvatsko tržište glamuroznom prezentacijom nove kolekcije i večerom u zagrebačkom Muzeju Mimara

| Fashion |

Brojne poznate Hrvatice i predstavnici medija sinoć su uživali u elegantnoj atmosferi zagrebačkog Muzeja Mimara gdje je upriličena večera za osamdeset odabranih uzvanika i prezentacija limitirane kolekcije „Moonlight“ s potpisom poznate modne tvrtke Mona.

Moderni glamur interpretiran je kroz modele izrađene od kombinacije kvalitetnih i neobičnih tkanina. Monin dizajnerski tim koji čine Ana Pavlović, Dunja Sabljić, Ana Tara Radonjić, Kristina Gajić i Marina Korać,  inspirirao se refleksijama i mističnim odrazima svjetla koji su dočarani kroz niz upečatljivih tkanina, a koje obično vežemo za neka svečanija događanja i partyje. Taft svila, moćna koža s lakiranim uzorkom, vinil i šljokice, odabir su svake moderne žene za statement večernji styling što su nam dizajnerice sinoć dokazale. Kolekcijom „Moonlight“ dominiraju haljine s naglaskom na seksepilne koktel krojeve koji će sigurno privući pažnju zbog detalja i materijala od kojih su izrađene. Tako jednostavna crna koktel haljina bez naramenica postaje moćna kreacija zahvaljujući teksturiranoj lakiranoj koži s ljubičastim odsjajem. Statement komad je  voluminozna koktel haljina od vinila koju krasi predimenzionirana mašna, ali i vinil suknja visokog struka s drapiranim detaljem koja je samouvjeren nosioc večernjeg stajlinga.

Pored haljina, u kolekciji se nalaze hlače, topovi i suknje koji mogu poslužiti kao idealan komad za zaokruživanje odjevne kombinacije. Kolekcijom prevladavaju tonovi crne, bordo, ljubičaste boje s akcentima u srebrnoj i zlatnoj. Torbe stilski prate kolekciju, a naglasak  je stavljen na igru forme kroz geometrijske oblike i drapiranje. Svaki prikazani look je zaokružen cipelama hrvatskog brenda Z_Code_Z koji je ekskluzivno dostupan na poznatoj internacionalnoj platformi ASOS.

Kolekciju su s oduševljenjem pozdravile brojne poznate Hrvatice i obožavateljice brenda MONA. Prezentaciji i večeri su prisustvovale Nevena Rendeli, Marijana Batinić, Anita Dujić, Ivana Roščić, Petra Kurtela, Lidija Lešić, Iva Šarić te velik broj hrvatskih dizajnera, influencera, modnih urednika i stilista.

Nakon prezentacije uzvanici su se opustili uz večeru i Moonlight Menu koji je specijalno kreiran za ovu prigodu.